Autolaadkraan

Goudriaan Transport beschikt over trekkers voorzien van autolaadkraan, met als zwaarste een 80 tonmeter kraan. Verder beschikt Goudriaan over bakwagens voorzien van autolaadkraan, met als zwaarste een 80 tonmeter kraan. De bakenwagen met de 60 tonmeter is voorzien van een fly jib , hierdoor kan een vlucht van 32 meter worden bereikt.

De bakwagens kunnen gecombineerd worden met een aanhanger om de laadcapaciteit te vergroten. Alle kraanwagens zijn voorzien van diverse hijsmaterialen en evenaar. Deze hijsgereedschappen worden periodiek gekeurd.

Autolaadkraan TCVT

De machinisten van de kraanwagens zijn allen in het bezit van een TCVT diploma. Hierdoor is het ook mogelijk om naast zelfstandig laden en lossen ook hijswerkzaamheden te verrichten. Dit betekent dat de kraanwagens op verschillende manieren ingezet kunnen worden.

De autolaadkranen worden bediend met een afstandsbediening. Hierdoor is het mogelijk om optimaal zicht op de last te bewaren.

Hijsdiagram 80 tm Hijsdiagram 65 tm Hijsdiagram 60 tm Hijsdiagram 42 tm

Fly-jib

Goudriaan Transport beschikt over een bakwagenkraan welke is voorzien van een fly jib , hierdoor kan een vlucht van 32 meter worden bereikt. Om deze reden kunnen hijswerkzaamheden op krappen plekken met precisie worden verricht. Doordat de hijshaak direct aan de mast gemonteerd zit, is weinig ruimte nodig om hijswerkzaamheden te verrichten.

Combi

Veel van de bakwagen ritten worden door Goudriaan Transport uitgevoerd met een aanhanger. Goudriaan Transport beschikt over aanhangers om de laadcapaciteit van de bakwagen met autolaadkraan te vergroten. Hierdoor is het mogelijk om twee keer zoveel lading mee te nemen. Deze aanhangwagens kunnen ook worden uitgeschoven om lange lading op de aanhangers te vervoeren.