Autolaadkraan

Goudriaan Transport beschikt over trekkers voorzien van autolaadkraan, met als zwaarste een 135 tonmeter kraan. Verder beschikt Goudriaan over bakwagens voorzien van autolaadkraan, met als zwaarste een 135 tonmeter kraan. De bakenwagen met de 135 tonmeter is voorzien van een fly jib , hierdoor kan een vlucht van 37,5 meter worden bereikt.Naast deze kraan met Jib beschikken we ook over een 78 tonmeter en 65 tonmeter kraan met fly-jib.

De bakwagens kunnen gecombineerd worden met een aanhanger om de laadcapaciteit te vergroten. Alle kraanwagens zijn voorzien van diverse hijsmaterialen en evenaar. Deze hijsgereedschappen worden periodiek gekeurd.

Autolaadkraan TCVT

De machinisten van de kraanwagens zijn allen in het bezit van een TCVT diploma. Hierdoor is het ook mogelijk om naast zelfstandig laden en lossen ook hijswerkzaamheden te verrichten. Dit betekent dat de kraanwagens op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Ook zijn diverse kranen van ons voorzien van lier. Deze lier kan makkelijk zijn bij het uithijsen van materiaal uit een kelder of om materiaal over het huis heen te laten zakken.

De autolaadkranen worden bediend met een afstandsbediening. Hierdoor is het mogelijk om optimaal zicht op de last te bewaren.

Hijsdiagram 135 tm           Hijsdiagram 110 tm            Hijsdiagram 78 tm           Hijsdiagram 65 tm           Hijsdiagram 60 tm

Hijsdiagram 53 tm               Hijsdiagram 42 tm

Fly-jib

Goudriaan Transport beschikt over drie bakwagenkraan welke zijn voorzien van een fly jib , met de 65 tonmeter kraan kunnen we een vlucht behalen van 32 meter lang. Met de 78 tonmeter kraan kunnen we een vlucht behalen van 35 meter. en met de 135 tonmeter kraan kunnen we een vlucht behalen van 37,5 meter.  Met de Fly- Jib kunnen hijswerkzaamheden op krappen plekken met precisie worden verricht. Doordat de hijshaak direct aan de mast gemonteerd zit, is weinig ruimte nodig om hijswerkzaamheden te verrichten.

 

Hijsdiagram 78 tm            Hijsdiagram 135 tm

Combi

Veel van de bakwagen ritten worden door Goudriaan Transport uitgevoerd met een aanhanger. Goudriaan Transport beschikt over aanhangers om de laadcapaciteit van de bakwagen met autolaadkraan te vergroten. Hierdoor is het mogelijk om twee keer zoveel lading mee te nemen. Deze aanhangwagens kunnen ook worden uitgeschoven om lange lading op de aanhangers te vervoeren.