Hijswerkzaamheden

Goudriaan Transport voert veel verschillende soorten activiteiten uit met de autolaadkranen. Eén van deze activiteiten is het uitvoeren van hijswerkzaamheden. Er wordt beschikt over verschillende trucks en bakwagens voorzien van autolaadkraan. Door deze kranen wordt het mogelijk gemaakt om de goederen zelf te laden en te lossen op plekken waar andere kranen niet toegankelijk zijn. Naast dat goederen zelf geladen en gelost kunnen worden is het mogelijk hijswerkzaamheden te verrichten. Hierbij kan gedacht worden aan het opbouwen van installaties of constructies. Daarnaast is het mogelijk om zware machines te laden of te lossen. De hijswerkzaamheden kunnen zowel intern als extern worden gedaan.

De machinisten van de kraanwagens zijn allen in het bezit van een TCVT diploma. Hierdoor is het ook mogelijk om naast zelfstandig laden en lossen ook hijswerkzaamheden te verrichten. Dit betekent dat de kraanwagens op verschillende manieren ingezet kunnen worden.

Het is belangrijk dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Om deze reden zijn de chauffeurs in het bezit van verschillende certificaten en worden de middelen jaarlijks gekeurd.