• Haspel 55.000 KG

Op- en Overslag

Het is sinds kort bij ons mogelijk om alle mogelijke soorten goederen zoals machines en constructies bij ons op te slaan. Wij beschikken over een opslagloods van 1750 m2. Deze loods is voorzien van 2 bovenloopkranen met ieder 2 katten van 16 ton. Hierdoor is het mogelijk om goederen met een maximaal gewicht van 64 ton op te slaan in onze opslagloods. De opslagloods is uitermate geschikt om projectlading op te slaan. Het is dus naast transporteren van de goederen ook mogelijk om de goederen op te slaan en over te slaan, op deze manier kunnen wij een totaaloplossing aan de klanten bieden. Hierdoor heeft de klant in het gehele transportproces slechts één logistieke partner.

Het komt vaak voor dat klanten tijdelijk of langdurig goederen moeten opslaan. Wij beschikken over een opslag loods die hier ideaal voor geschikt is. Naast het transporteren, opslaan en overslaan van de lading zijn wij ook bereidt om de lading te voorzien van labels.

Hijsbalken maakt hijscapaciteit 64 ton mogelijk

In onze opslagloods beschikken wij over twee bovenloopkranen, elke kraan is voorzien van twee katten met hijscapaciteit van 16 ton. Door deze katten op de juiste manier te koppelen , is het mogelijk om 64 ton lading te hijsen. Om dit mogelijk te maken beschikken we over twee hijsbalken , bij elke hijsbalk is het mogelijk om een gewicht van 32 ton te hijsen. Hierdoor is het mogelijk om lading van 64 ton op te slaan, over te slaan en te transporteren.