• We’ll move mountains for our customers.

Exceptioneel transport

Goudriaan Transport is een transportbedrijf dat zich al jaren bezig houdt met voornamelijk exceptioneel transport. Goudriaan Transport onderscheidt zich door de specifieke kennis en ervaring voor zwaar en exceptioneel transport door heel Europa. Goudriaan Transport beschikt over een uitgebreid wagenpark, wat bestaat uit zware trekkers, uitschuifbare trailers, semiediepladers, eurodiepladers om zo alle mogelijke exceptionele transporten uit te voeren. Onze chauffeurs verzorgen de te brede, zware, hoge en lange lading door heel Europa, dit wordt allemaal uitgevoerd met gecertificeerd spanmateriaal.

Exceptioneel transport vergunningen

Goudriaan Transport beschikt over doorlopende vergunning in Nederland en buitenland, daarnaast heeft Goudriaan Transport ook de kennis en ervaring om een incidentele vergunning aan te vragen om zo alle soorten objecten te vervoeren.

Exceptioneel Transport wordt ook wel verstaan onder de naam: Speciaal Transport, Zwaar transport, Convoi Exceptionnel, Uitzonderlijk vervoer.

Breedte transport

Goudriaan Transport is gespecialiseerd in het vervoeren van brede lading. Zowel intern als over de openbare wegen. Door de kennis en ervaring zal Goudriaan altijd tot een goede oplossing komen.

Lengte transport

Naast het vervoeren van brede lading is Goudriaan Transport ook gespecialiseerd in het vervoeren van lading met lengte. Goudriaan beschikt over trailers welke 3-voudig uitgeschoven kunnen worden, om zo lading van wel 45 meter te kunnen vervoeren. Wij beschikken over de kennis en ervaring om goederen met deze lengtes te vervoeren.

Voorover laden

Goudriaan Transport in gespecialiseerd in het vervoeren van lading met lengte. Wij beschikken over de expertise en ervaring om de goederen over de cabine heen te laden om zo vervolgens lengtes te rijden met een zo kort mogelijke totale lengte van voertuig plus oplegger.

Goudriaan Transport is in het bezit een truck met een lage cabine. Om zo gemakkelijk over de cabine te kunnen laden.

 

Zwaar transport

Het is belangrijk net zoals bij elk ander transport, dat alles van te voren goed geregeld is. Bij zwaar transport is een goede voorbereiding van belang. De afstemming tussen de verschillende partijen zal perfect moeten zijn! Door de juiste expertise op gebied van transport is dit voor ons geen probleem! Transporten boven de 50 Ton worden verstaan onder zwaar transport.

We beschikken over 3 tot 6 assige semi diepladers. Wij transporteren zware lading uit allerlei verschillende sectoren. Het is mogelijk om verschillende soorten vrachten te vervoeren met buitenmaatse afmetingen. Zoals machines of grote constructies.

Zwaar transport regelen

Als Goudriaan Transport uw zwaar transport regelt , zorgen wij ervoor dat de volgende zaken goed geregeld zijn:

  • Volledige begeleiding (van begin tot eind)
  • Aanvraag van ontheffing
  • Vaststellen van de meest geschikte route.