Open transport

Wij bieden diversen transportmogelijkheden aan onze klanten. Eén van deze transportmogelijkheid is open transport. De open transporten worden uitgevoerd door onze trekkende eenheden met onze vlakke trailers, semi diepladers en eurodiepladers. Doordat wij beschikken over een groot aantal variërende trailers zijn wij flexibel en weten wij altijd een oplossing te bedenken voor de te transporteren objecten.

Doordat een aantal lage trailers in ons scala aan trailers kunnen we ritten uitvoeren zonder een extra ontheffing aan te vragen en kan de rit voor de klant op korte termijn uitgevoerd worden. Hierdoor kunnen de kosten voor de klant geminimaliseerd worden.

Onder de term open transport kunnen vele soorten vrachten beschouwd worden, van pallets tot bouwmaterialen en machines. Alles is mogelijk om door ons te laten vervoeren.

Lading afzeilen

Het komt veelal voor dat de lading beschermd moeten worden tegen wind en regen.  Indien deze goederen buitenmaats zijn zullen deze niet in een huiftrailer geladen kunnen worden, maar op een vlakke trailer, semi-dieplader of dieplader. Goudriaan Transport zeilt de vracht af, zodat de lading alsnog beschermd wordt tegen wind en regen.

Indien de lading binnenmaats is, zal deze gemakkelijk vervoerd kunnen worden in één van onze huiftrailers, ook wel genaamd tautliners.

Schuin laden

Goudriaan Transport beschikt over de expertise om de lading schuin te laden. Hierdoor is het in sommige gevallen mogelijk om goederen direct te vervoeren en niet eerst te wachten op een ontheffing. Door de goederen schuin te laden blijven de afmetingen in sommige gevallen binnenmaats en kan de vracht direct worden uitgevoerd. Doordat er geen ontheffing hoeft worden aangevraagd , zullen de klanten geen ontheffingskosten hoeven te betalen. Hierdoor zal de prijs van het transport geminimaliseerd worden.