• Dieplader transport

Trailers

Goudriaan Transport beschikt over verschillende soorten trailers om de werkzaamheden te verrichten. Door in het bezit te zijn van verschillende soorten trailers is het mogelijk om allerlei soorten lading te vervoeren. Voor elk soort lading de geschikte trailer!

Huiftrailers

Goudriaan Transport beschikt over huiftrailers. Bij de huiftrailers is het mogelijk om via de zijkanten en bovenkant te laden, dit verhoogt het comfort tijdens het laden. Daarnaast is het mogelijk om een heftruck mee te nemen met de huiftrailer, hierdoor kan de chauffeur de trailer zelf laden en lossen.

Vlakke trailers

Goudriaan Transport beschikt over diverse soorten vlakke trailers. De vlakke trailers zijn uitgevoerd met 3 assen, het is bij sommige trailers mogelijke om enkel, dubbel of zelfs drievoudig uit te schuiven. Dit maakt het mogelijk om lading van maximaal 45 meter lengte te vervoeren.

Verder beschikken wij over lowdeck trailers. In combinatie met onze lowdeck trucks is het een ideale uitkomst om lading van hoogte te vervoeren, zonder er een ontheffing voor aan te vragen. 

 

Semi diepladers

Goudriaan Transport beschikt over diverse soorten semidiepladers. De 3 tot 6 assige semidiepladers zijn ideaal voor het vervoer van hoge, brede en lange ladingen. Deze semi diepladers zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van machines, constructies of zeecontainers met buitenmaatse afmetingen.

De semidieplader zijn alle voorzien van twist Locks en beschikken over opritten en eventuele zelfrijdende machines te laden en lossen. Verder zijn de semidiepladers voorzien van hydraulische besturing met handbediening om de achterassen onafhankelijk te bedienen bij manoeuvreren op krappe locaties.

Diepladers

Goudriaan Transport beschikt over 2 en 3 assige eurodiepladers. De eurodiepladers zijn voorzien van een hydraulische afneembare zwanenhals, en hydraulische besturing met handbediening om de achterassen onafhankelijk te bedienen bij manoeuvreren op krappe locaties. Daarnaast is de laadvloer in diepbed ook te gebruiken als ketelbed. Deze eurodiepladers zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van hoge machines, constructies of zeecontainers met – en buitenmaatse afmetingen.

Kraantrailers

Naast de hierboven genoemde trailers beschikt Goudriaan Transport ook over kraantrailers. Met de kraantrailers is het mogelijk om rijplaten en schotten te laden/lossen. Aan de kraan zit een grijper gemonteerd waardoor de lading gemakkelijk opgepakt kan worden.